— Club Ciclista Begues —

Perquè ser soci del Club Ciclista Begues...


Vols formar part d'una gran familia i d'un gran club i ser soci del Club Ciclista Begues?


Vine al c/ Major 50 i fes-te soci per aquest 2018!

Aquí et fem saber els avantatges que podràs gaudir, per solament

15 € al any!

  • Tramitació sense cap cost llicència FEDERATIVA (RFEC o FCC).
  • Plaça assegurada a tots els esdeveniments del Club amb descomptes adicionals directes i tracte personalitzat. (Travessa Foix, Travessa BTT Montserrat, Sortida Social Road Santes Creus, Pujada a Sant Esteve, etc..).
  • Dorsal i sortida preferent a la Marxa BTT 5 Pics de Begues 2018.
  • Roba (Equipació del Club) a preu de cost per la botiga Outside Sports.
  • 10 % de descompte permanent a qualsevol servei o accessori a la botiga Outside Sports per un import superior a 30€. Promocions i campanyes especials per a socis del Club Ciclista.
  • Informació i consells per noves rutes, camins de Begues i formes de millorar el teu rendiment sobre la bicicleta. A de més, de conèixer nous companys de ruta, noves experiències, i perquè no, nous amics!

Actualment, el Club Ciclista Begues fa varies activitats, destacant la Marxa BTT 5 Pics i està en projecte realitzar altres, com proves infantils, en parella, etc...


Per qualsevol dubte o suggerencia, us podeu posar en contacte al e-mail ccbegues@gmail.com

— De tot això és del que gaudiràs —

La Marxa BTT més èpica que any a any fa que et superis més a sobre la bici a les teves muntanyes. Aquest any amb més de 800 participants. Els socis 2017 del club tindran plaça SEGURA! 

El repte personal més enriquidor, 124 Km amb un desnivell positiu de 2100 metres per anar a veure la Moreneta. Esforç, sacrifici i un bon dia de bicicleta i repte personal, on tindràs plaça SEGURA! 

Autèntica Travessa BTT atravessant els Parcs Naturals del Garraf i del Foix. Picnic autèntic al pantà amb la colla del Club Ciclista. Un gran día de BTT, on tindràs plaça SEGURA! 

—Vine a visitar-nos —


Club Ciclista Begues

C/Major,50 - 08859- Begues (Barcelona)

(+34) 93 639 20 91

ccbegues@gmail.com